FUNDAȚIA

Wegener Pro Sanitate

Peste 20 ani de activitate în beneficiul comunității
Fundația Wgener Pro Sanitate este o organizație non-profit, fondată în anul 2000 de către proprietarul majoritar al Intreprinderilor Zarah Moden și New Fashion, domnul Wilhelm Wegener, cu scopul de a contribui la ridicarea nivelului de trai al populației locale și de a oferi ajutor acolo unde este necesar.

PRINCIPII DE BAZĂ

Contribuțiile generoase ale domnului Wegener reprezintă un ajutor substanțial acordat Spitalului Municipal Târgu-Secuiesc, prin dotarea acestuia cu aparatură medicală și alte echipamente. De asemenea a sprijinit renovarea Casei de Cultură „Vigadó” și activitatea multor organizații sportive și civile. Pe lângă contribuțiile sale, în anul 2000 a luat decizia de a înființa Fundația Pro Sanitate pentru extinderea activității sale caritative.

După cum sugerează și numele pe care îl poartă, Fundația noastră a luat naștere cu scopul de a contribui la sprijinirea sănătății publice. Pe lângă aceasta pune accent pe formarea profesională a tinerei generații, sprijinirea copiilor din familiile nevoiașe și a celor dezavantajați , integrarea lor socială, ajutorarea persoanelor în vârstă și sprijinirea multor activități caritative organizate de alții.

CURATORIU

  Wilhelm Wegener
  Întemeietorul Fundației Pro Sanitate   Al 4-lea cetățean de onoare al
  orașului Târgu-Secuiesc
  Bakk-Vitális Mária Kinga
  Președintele curatoriului Fundației
  Pro Sanitate
  Makai Emese
  Vicepreședinte
  Bódi Anna-Mária
  Vicepreședinte