WEGENER PRO SANITATE

ALAPÍTVÁNY

Elkötelezettsége a fiatalok oktatása, az idősekről való gondoskodás, az egészség megőrzése és a hátrányos helyzetűek segítése

CSATLAKOZZ

ÖNKÉNTES PROGRAMUNKHOZ


  JELENTKEZZ MOST!  

RÓLUNK

A Wegener Pro Sanitate alapítvány egy non-profit szervezet, melyet Wilhelm Wegener Úr, a kézdivásárhelyi Zarah Moden és a New Fashion  készruhagyárak többségi tulajdonosa alapított 2000-ben, azzal a céllal, hogy javítson a helyi közösség életszínvonalán, segítséget nyújtson, AMIKOR kell, AKIKNEK kell és AHOL kell.

  További részletek  

MUNKÁINK

Az elmúlt években számos karitatív akciót szerveztünk és támogattunk, melyek nagyrésze a hátrányos helyzetű és árva gyerekek, fiatalok megsegítését, a rászorulók megfelelő orvosi ellátását, az idősek gondozását célozta.

  További részletek  

TERVEINK

Az állandó projektjeink mellett, mindig nyitottak vagyunk új ügyek támogatására.

  További részletek  

ÍGY SEGÍTHESZ

Jövedelem adód 3,5%-ának felajánlásával sokat segíthetsz. Neked semmibe nem kerül, nekünk viszont nagy segítség. Lehetőségeidhez mérten banki átutalással és tárgyi felajánlásokkal is segítheted munkánkat.

  További részletek  

JELENTKEZZ ÖNKÉNTESNEK

A feliratkozott önkénteseinket e-mailen / telefonon értesítjük a soron következő karitatív akcióinkról visszajelzésüket kérve részvételi szándékukról.