Cadouri de Crăciun și Sfântu Nicolae
12/04/15 10:17     A+ | a-
În luna decembrie, echipa de voluntari au revenit la Casa Sfânta Ecaterina din Imper, la copii Asociației Cum Caritas Christi și la școala de rromi din Ruseni. Cu ocazia Sfântului Nicolae, membrii Asociației Antantenusz au ținut un workshop pentru elevii acestor instituții pentru ca toți să fie cuprinși de spiritul sărbătorilor, iar mai apoi au continuat cu activități legate de dansul tradițional unguresc. Moș Nicolae de la companiile noastre le-a dăruit copiilor pachete de dulciuri, care au fost desfăcute imediat. Moș Crăciun însă le-a adus cadouri speciale personalizate.
Dar asta nu e tot, am vizitat copilașii din Imeni de la școala generală și de la grădiniță cu ocazia Sfântului Nicolae, și le-am dăruit pachete cu dulciuri. Nu am uitat nici de copii de la secția de Pediatrie al Spitalului Municipal Târgu-Secuiesc. Fiecare copil a primit cadouri și desene animate pentru camera de joacă, pentru a-și petrece timpul într-un mod mai plăcut în drumul spre vindecare. Secția noilor născuți a fost donată un nou instrument medical care  lipsea.
Am vizitat căminul pentru persoane în vârstă din Sânzieni, împreună cu copii de la Asociația Cum Caritas Christi, care le-au pregătit vârstnicilor un mic spectacol, iar noi le-am oferit cadouri personalizate. De asemenea, am oferit și pachete cu alimente și produse de curățat căminului pentru persoane în vârstă din Lemnia.