Karácsonyi adományozás
12/04/15 7:40     A+ | a-
         A decemberi hónapban nagyon tevékenyek voltak a gyárunk krampuszai, akik meglátogatták a kászonimpéri Böjte Csaba házat, a Szeretetiskolás gyerekeket és az oroszfalvi roma iskolát is, Mikulás és Karácsony alkalmából egyaránt. 
Mikulás alkalmából a Bujdosó vendéglőben az Antanténusz egyesület foglalkozása várta a szeretetiskolás és a kászoni gyerekeket, akik ráhangolódtak a közelgő ünnepre, majd táncházzal folytatták a mókázást. Gyáraink Mikulása édességcsomagokkal lepte meg a gyerekeket, akik azonnal majszolni kezdték a finomságokat. Az angyal viszont már személyreszabott csomagokkal érkezett el hozzájuk.
        De ez még nem minden, Imecsfalvára is ellátogattunk Mikulás alkalmából a kisiskolás és óvodás gyerekekhez ajándékcsomagokkal. De a korház gyerekosztálya sem merült feledésbe, őket is megajándékoztuk. Minden bentfekvő kisgyerek ajándékban részesület, illetve mesefilmeket is kaptak, hogy a játszószobában kellemesebben teljen az idő. Az újszülött osztályt pedig egy hiányzó műszerrel leptük meg.
         Az idősekről sem feledkeztünk meg, ellátogattunk a szentléleki öregotthonba és magunkkal vittük a Szeretetiskolás gyerekeket, akik szerepeltek az ottlakóknak. Személyreszabott ajándékkal kedveskedtünk nekük is. A lemhényi öregotthonba pedig élelmiszer és tisztitószer csomagokat vittünk.
  http://www.prosanitate.ro/web/_gallery/albums/view/6