Licitație civilă
01/25/17 10:23     A+ | a-
În ultimul timp mai multe organizații și persoane civile din Târgu-Secuiesc fac un efort pentru a lua o parte responsabilă la viața socială. În lumina acestui fapt, dorim să ajutăm inițiativele civile în găsirea surselor corespunzătoare și necesare.
Despre ce este vorba în cadrul licitației civile: organizațiile civile care realizează cele mai bune proiecte câștigă dreptul de a participa la o licitație, unde pot primi o suma între 3000 și 4000 de RON. Licitația va avea loc în luna martie.
La înmânarea proiectelor așteptăm programe care vor contribui la îmbunătățirea stării sociale. Pentru înscriere, rugăm participanții să ne trimită o descriere schematică a proiectului lor,  formularul necesar se poate găsi pe site-ul www.hka.ro. Așteptăm proiectele în format electronic la adresele de email hka@hka.ro sau info@prosanitate.ro.
Limita termenului de înscriere și trimiterea proiectelor este 24 februarie 2017. Din proiectele primite vom alege trei pentru a participa la licitație.
Așteptăm proiectele dumneavoastră pline de idei constructive!
Pentru informații suplimentare ne puteți scrie la adresele de email hka@hka.ro și info@prosanitate.ro, sau numărul de telefon 0743 272 347 (Sárkány Hanna).