Programul Educațional ”Academia de Argint”
01/20/17 10:03     A+ | a-
În ce constă programul educațional ”Academia de Argint”?

Fundația Pro Sanitate în parteneriat cu Universitatea Sapientia Miercurea-Ciuc și consiliul local al municipiului Târgu-Secuiesc organizează o serie de cursuri persoanelor peste 50 de ani. Ținta noastră este să oferim oportunitatea de a participa la aceste cursuri persoanelor menționate mai sus în Târgu-Secuiesc, pe o perioadă între 6 și 12 luni, cu un orar fix. Planul nostru este de a stabili subiectele acestor cursuri potrivite necesităților audienței respective, în așa fel încât cei care participă la ele se pot informa în diferitele domenii de studii actuale, își pot îmbogăți cunoștințele deja obținute sau pur și simplu pot participa ca și o metodă de relaxare. Cursurile vor fi ținute de profesorii de la Universitate Sapientia din Miercurea-Ciuc.

Pentru cine este programul?

Programul „Academia de Argint” invită toți cei interesați peste vârsta de 50 de ani să participe gratis la cursurile oferite de noi.

Costul programului

Cursurile sunt opționale și pot fi frecventate gratis.

Tematica cursurilor

Vrem să stabilim tematica și subiectele cursurilor într-un fel în care acestea vor fi benefice audienței participante, așadar vă rugăm să completați formularul de mai jos: